НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Рішення виконкому
№ 360 від 2019-08-09
Про встановлення тарифу на виробництво та постачання теплової енергії для бюджетних установ м. Первомайська, які надає ТОВ « Укртепло Миколаїв» (оприлюднено 13.08.19)

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

від  09.08.2019  №360

Про встановлення тарифу на
виробництво та постачання теплової
енергії для бюджетних установ
м. Первомайська, які надає
ТОВ « Укртепло Миколаїв»           

           Відповідно до підпункту 2 пункту «а» статті 28 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 2 частини 3 статті 4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 року № 239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», пунктів 1.9 та 6.1 регламенту роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Первомайської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 11.03.2016 року №106 «Про затвердження регламенту роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Первомайської міської ради»,  розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Укртепло Миколаїв» від 08.07.2019 року № 17 виконавчий комітет Первомайської міської ради

         ВИРІШИВ:

            1. Встановити товариству з обмеженою відповідальністю «Укртепло Миколаїв» тариф на виробництво та постачання теплової енергії для опалення бюджетних установ міста Первомайська у розмірі 2751,66 грн. (Дві тисячі сімсот п’ятдесят одна гривня 66 копійок)  за одну гігакалорію теплової енергії. Структура тарифу додається (додаток).

            2. Товариству з обмеженою відповідальністю « Укртепло Миколаїв» ввести в дію затверджений тариф з 01.09.2019 року, укласти договори із споживачами теплової енергії.

            3. Визнати таким, що втратило  чинність рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 08.06.2018 року № 251 «Про встановлення тарифу на виробництво та постачання теплової енергії для бюджетних установ м. Первомайська, яке надає ТОВ  « Укртепло Миколаїв».

           4. Відповідальність за достовірність та обґрунтованість поданих розрахунків розміру тарифів покласти на посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю «Укртепло Миколаїв».

           5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Кукурузу О.В..

 

Перший заступник міського голови                                                            О.В. Кукуруза

Додаток

 


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/10389/