НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Рішення виконкому
№ 401 від 2019-08-29
Про призначення тимчасового перевізника для здійснення перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Первомайськ (оприлюднено 30.08.2019 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від    29.08.2019    №   401   
м. Первомайськ

 

Про призначення тимчасового перевізника
для здійснення перевезень пасажирів на
міських автобусних маршрутах загального
користування в місті Первомайськ

 

       Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року №1081 «Про затвердження порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування» зі змінами та доповненнями, пункту 2.10 Наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 07.05.2010 року №278 «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження паспорта автобусного маршруту», на підставі протоколу засідання комісії для здійснення контролю за виконанням перевізниками вимог чинного законодавства та договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Первомайськ від 28.08.2019 року №1, виконавчий комітет Первомайської міської ради

 

ВИРІШИВ:

       1. Призначити тимчасовим перевізником Товариство з обмеженою відповідальністю «Голта Автотранс» терміном на 3 місяці для обслуговування міських автобусних маршрутів загального користування №11 «вул. Олександра Коротченка – вул. Сидора Ковпака» (гр.1), №61 «вул. Олександра Коротченка – вул. Сидора Ковпака» (гр.1)) за об’єктом конкурсу (пакетом) №22.

       2. Укласти тимчасовий договір про здійснення перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Первомайськ з Товариством з обмеженою відповідальністю  «Голта Автотранс» терміном на 3 місяці.

                                             Термін: не пізніше десяти робочих днів
                                                           з  дня опублікування цього рішення
                                                           на офіційному веб- сайті
                                                           міста Первомайськ

       3. Товариству з обмеженою відповідальністю «Голта Автотранс» надати управлінню економіки міської ради по одному примірнику затверджених паспортів автобусних маршрутів за міськими автобусними маршрутами загального користування №11 «вул. Олександра Коротченка – вул. Сидора Ковпака» (гр.1), №61 «вул. Олександра Коротченка – вул. Сидора Ковпака» (гр.1)).

                                              Термін: до 10.09.2019 року

       4. Товариству з обмеженою відповідальністю «Голта Автотранс» з 01.09.2019 року по 01.12.2019 року забезпечити рух автомобільного транспорту у місті Первомайськ за автобусними маршрутами загального користування №11 «вул. Олександра Коротченка – вул. Сидора Ковпака» (гр.1), №61 «вул. Олександра Коротченка – вул. Сидора Ковпака» (гр.1)).

       5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови  О.В. Кукурузу.

 

 Міський голова                                                                               Л.Г. Дромашко 


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/10436/