НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти рішень міської ради
№ _ від 2019-09-06
Про надання дозволу комунальному підприємству «Комунсервіс» на списання основного засобу

проєкт

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
            сесія            скликання

РІШЕННЯ

від ______________  № ___
м. Первомайськ

Про надання дозволу
комунальному підприємству
«Комунсервіс» на списання
основного засобу

Відповідно до пункту 30 частини 1 статті 26, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 10 Порядку списання матеріальних цінностей з балансів підприємств, установ та організацій комунальної власності територіальної громади міста Первомайська, затвердженого рішенням міської ради від 29.06.2011 року №11 «Про вдосконалення механізму списання комунального майна», розглянувши лист директора комунального підприємства «Комунсервіс» від 30.08.2019 року № 01-39/306 щодо надання дозволу на списання з балансу основного засобу, який не використовується в господарській діяльності має технічно несправний стан та непридатний до експлуатації, акту про списання основних засобів, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Комунсервіс» (Музика) на списання автозаправочного блоку, інвентарний номер № С-161, залишковою вартістю 356,21 грн., який має фізичний знос 94,8%, має технічно несправний стан та непридатний до експлуатації.

2. Директору комунального підприємства «Комунсервіс» Музикі С.І. при списанні дотримуватися виконання Порядку списання матеріальних цінностей з балансів підприємств, установ та організацій комунальної власності територіальної громади міста Первомайська, затвердженого рішенням міської ради від 29.06.2011 року № 11 «Про вдосконалення механізму списання комунального майна».

3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на першого заступника міського голови.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово - комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

Міський голова                                                                                                            Л.Г. Дромашко

Шевченко
4-31-60


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/10470/