НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Регуляторні акти - рішення виконкому
№ 222 від 2017-05-12
Про затвердження Порядку доступу до матеріалів технічної інвентаризації, реєстрових книг та інвентаризаційних справ комунального підприємства «Первомайське міжміське бюро технічної інвентаризації» (оприлюднено 15.05.2017)

 ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївська область
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 12.05.2017 № 222
м.Первомайськ

Про затвердження Порядку доступу
до матеріалів технічної інвентаризації,
реєстрових книг та інвентаризаційних справ
комунального підприємства
«Первомайське міжміське бюро технічної інвентаризації»

Керуючись частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 56 Закону України «Про захист економічної конкуренції», на виконання рішення адміністративної колегії Миколаївського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 25.12.2015 по справі № 1-26.215/42-2015,  виконком міської ради

ВИРІШИВ:

1. Покласти обов’язки щодо збереження матеріалів технічної інвентаризації, реєстрових книг, а також інвентаризаційних  справ об’єктів нерухомого майна  в місті Первомайську на весь час їхнього існування, на комунальне підприємство «Первомайске  міжміське бюро технічної інвентаризації».

2. Затвердити Порядок доступу до матеріалів технічної інвентаризації, реєстрових книг та інвентаризаційних  справ комунального підприємства «Первомайське міжміське бюро технічної інвентаризації» (далі – Порядок, додається).

3. Комунальному підприємству «Первомайське міжміське бюро технічної інвентаризації» забезпечити доступ державних реєстраторів, фізичних та юридичних осіб до матеріалів технічної інвентаризації, реєстрових книг та інвентаризаційних справ відповідно до затвердженого Порядку.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях С.В.Свідерко.

Міський голова                                                                                 Л.Г.Дромашко


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/10479/