НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Розпорядження міського голови
№ 449-к від 2019-10-07
Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування (оприлюднено 08.10.19)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від__07.10.2019__№ 449-рк

Про проведення конкурсу
на заміщення вакантної
посади посадової особи
місцевого самоврядування 

Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року №169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців»:

1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з питань розвитку і експлуатації житлового фонду відділу розвитку і експлуатації житлового фонду та інженерної інфраструктури управління житлово-комунального господарства міської ради.          

2. Вимоги до конкурсантів на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з питань розвитку і експлуатації житлового фонду відділу розвитку і експлуатації житлового фонду та інженерної інфраструктури управління житлово-комунального господарства міської ради:

2.1  громадянство України;

2.2   володіння державною мовою;

2.3  повна вища технічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;

2.4  стаж роботи за фахом на державній службі або службі в органах місцевого самоврядування на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року або стаж роботи за фахом на посадах в інших сферах управління не менше 3 років;

2.5 досконале володіння персональним комп’ютером та офісною технікою на рівні професійного користувача.

3. Затвердити перелік питань для перевірки знань з урахуванням специфіки функціональних повноважень головного спеціаліста з питань розвитку і експлуатації житлового фонду відділу розвитку і експлуатації житлового фонду та інженерної інфраструктури управління житлово-комунального господарства міської ради.

4.  Голові конкурсної комісії, заступнику міського голови, начальнику управління соціального захисту населення міської ради Колесніченко О.А. забезпечити  проведення конкурсного відбору згідно з вимогами чинного законодавства.

5.  Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

            Міський голова                                                                               Л.Г. Дромашко

Додаток

 


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/10646/