НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Розпорядження міського голови
№ 269-р від 2019-10-08
Про проведення виплати одноразової матеріальної допомоги учасникам бойових дій, сім’ям загиблих у роки Другої світової війни та учасникам бойових дій у роки війни з Японією до Дня визволення України (оприлюднено 09.10.2019 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

 від  08.10.2019  № 269-р

 

Про проведення виплати  одноразової
матеріальної допомоги  учасникам
бойових дій, сім’ям загиблих у роки
Другої світової війни та учасникам бойових
дій у роки війни з  Японією до Дня 
визволення України

 

            Згідно з пунктом 20 частини 4 статті 42  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішення  міської ради від 17.12.2015 року № 2 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту «Місто, де зручно всім» на 2016-2020 роки» зі змінами, в зв’язку зі зміною розміру допомоги, з метою посилення соціальної підтримки учасників бойових дій та сімей загиблих у роки Другої світової війни та у роки війни з Японією до до Дня визволення України:

 

        1. Затвердити  список   учасників   бойових дій, сімей загиблих у роки Другої світової війни та учасників бойових дій у роки війни з Японією на виплату одноразової матеріальної допомоги до річниці визволення України у Другій світовій війні (додається).

        2. Допомогу    надавати   на підставі   довідок    військкоматів   про   участь    в бойових діях у роки Другої світової війни та у роки війни з Японією, а також  учасникам бойових дій - копії посвідчення учасника бойових дій, інвалідам війни - копії посвідчення інваліда війни, для сімей загиблих – повідомлення про загибель військовослужбовця та копії посвідчення «члена сім’ї загиблого».

        3.  Фінансовому   управлінню  міської   ради (Шугурову)  профінансувати

управління  соціального захисту населення Первомайської міської ради в сумі 12000 (дванадцять тисяч) грн. на проведення виплати одноразової матеріальної допомоги учасникам бойових дій та сім’ям загиблих у роки Другої світової війни та учасникам бойових дій у роки війни з Японією до річниці визволення України у Другій світовій війні.

        4.  Управлінню соціального захисту населення Первомайської міської ради  вручити   одноразову   матеріальну   допомогу  учасникам  бойових дій та сім’ям загиблих у роки Другої світової війни, учасникам бойових дій у роки війни з Японією до річниці визволення України у Другій світовій війні,  (всього  12 осіб).

       5. Контроль за  виконанням даного розпорядження  покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення Первомайської міської ради Колесніченко О.А.

 

Міський  голова                                                      Л.Г. Дромашко          

 


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/10660/