НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Розпорядження міського голови
№ 9-р від 2020-01-21
Про проведення «днів контролю» та оцінки ефективності здійснення контролю за виконанням завдань, визначених актами законодавства (оприлюднено 21.01.2020 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 21.01.2020  № 9-р
       м.Первомайськ

 

Про проведення «днів контролю» та
оцінки ефективності здійснення контролю
за виконанням завдань, визначених
актами законодавства

 

              На виконання пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України від 24 червня 2009 року № 630 «Про затвердження Методики оцінювання рівня організації роботи із зверненнями громадян в органах виконавчої влади», Постанови Кабінету Міністрів України від 18 травня 2011 року №522 «Про затвердження Методики проведення оцінки ефективності здійснення органами виконавчої влади контролю за виконанням завдань, визначених законами України, актами Президента України, постановами Верховної Ради України, прийнятими відповідно до Конституції та законів України, актами Кабінету Міністрів України, дорученнями Прем’єр-міністра України», з метою вдосконалення організації роботи по веденню діловодства та архівної справи, розгляду звернень громадян, контролю за виконанням документів, питань охорони праці:

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Організувати у 2020 році проведення «днів контролю» в управліннях міської ради та комунальних підприємствах міста.

2. Затвердити склад робочої групи по проведенню «днів контролю» в управліннях міської ради та комунальних підприємствах міста (додаток 1).

3. Затвердити графік проведення «днів контролю» в управліннях міської ради та комунальних підприємствах міста на 2020 рік (додаток 2).

4. Затвердити орієнтовний перелік питань проведення «днів контролю» в управліннях міської ради та комунальних підприємствах міста (додаток 3).

5. Робочій групі за результатами проведення «днів контролю» в управліннях міської ради та комунальних підприємствах міста інформувати міського голову в 10-ти денний термін.

6. Головному спеціалісту по роботі із зверненнями громадян сектору контролю апарату виконавчого комітету міської ради Антоніні ЖИВОТОВСЬКІЙ за результатами проведених перевірок питань розгляду звернень громадян протягом десяти днів з дня перевірки скласти звіти та забезпечити їх розміщення на сайті міста.

7. Робочу групу по проведенню «днів контролю» вважати уповноваженою на проведення оцінки ефективності здійснення контролю за виконанням завдань, визначених в розпорядженнях голови облдержадміністрації, рішеннях виконавчого комітету та розпорядженнях міського голови, створених на виконання законів України, актів Президента України, постанов Верховної Ради України, прийнятих відповідно до Конституції та законів України, актів Кабінету Міністрів України, доручень Прем'єр-міністра України в частині делегованих повноважень, управліннями міської ради, що перевіряються згідно із затвердженим графіком.

8. Робочій групі за результатами проведених протягом року перевірок провести оцінку ефективності здійснення управліннями міської ради контролю за виконанням завдань, визначених в розпорядженнях голови облдержадміністрації, рішеннях виконавчого комітету та розпорядженнях міського голови, створених на виконання законів України, актів Президента України, постанов Верховної Ради України, прийнятих відповідно до Конституції та законів України, актів Кабінету Міністрів України, доручень Прем’єр-міністра України, та завдань, визначених в актах законодавства в частині делегованих повноважень, скласти за результатами проведеної оцінки звіт та забезпечити його розміщення на вебсайті міста у термін до 30 листопада 2020 року.

9. Зняти з контролю, як таке, що виконане розпорядження міського голови від 14.01.2019 року №9-р «Про проведення «днів контролю»

10. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючу справами виконавчого комітету міської ради Лілію ПОСТЕРНАК.

 

Міський голова                                                                     Людмила ДРОМАШКО

 

Додатки 1-3


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/11292/