НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Розпорядження міського голови
№ 11-р від 2020-01-22
Про проведення дослідження рівня задоволеності замовників якістю надання послуг у виконавчих органах міської ради у І півріччі 2020 року (оприлюднено 22.01.2020 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Від 22.01.2020   № 11-р
           м. Первомайськ

 

Про проведення дослідження рівня задоволеності замовників якістю надання послуг у виконавчих органах міської ради у І півріччі 2020 року

 

               Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішень виконавчого комітету від 12.01.2018 року №40 «Про затвердження Політики якості виконавчих органів Первомайської міської ради» та від 10.01.2020 року №38 «Про затвердження Цілей у сфері якості у виконавчих органах Первомайської міської ради на 2020 рік», з метою визначення задоволеності послугами, що надаються структурними підрозділами виконавчого комітету міської ради замовникам, та вивчення їх пропозицій щодо покращення якості надання послуг

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Керівникам відділів, управлінь та інших виконавчих органів міської ради (Додаток 1) забезпечити проведення в підпорядкованих структурних підрозділах анкетування щодо дослідження рівня задоволеності замовників якістю надання послуг з 03 лютого 2020 року по 31 березня 2020 року включно.

2. Дослідження провести у формі анонімної анкети у вигляді довільного анкетування (Додаток 2).

3. Під час проведення дослідження забезпечити:

3.1. Інформування замовників про проведення дослідження, його характер і мету.

3.2.   Пояснення способу заповнення анкет та інших документів.

3.3. Інформування про місце здачі анкет, терміни оприлюднення результатів для інформування громадськості.

3.4.  Постійне поповнення при необхідності кількості анкет та інших документів в місцях їх розповсюдження.

4. Відповідальність за зміст, достовірність та своєчасність надання інформації про проведення дослідження несе керівник підрозділу, в якому проводилось анкетування.

5. 01 квітня 2020 року надати заповнені анкети до відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради.

6. Відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради:

6.1. Організувати проведення анкетування щодо дослідження рівня задоволеності замовників якістю надання послуг у виконавчих органах міської ради.

6.2. У двотижневий термін після закінчення дослідження забезпечити обробку анкет та інших документів і надати результати міському голові.

6.3. Протягом 5 днів після закінчення обробки результатів дослідження довести їх до відома громадськості шляхом розміщення інформації на офіційному вебсайті міста Первомайська та в місцевих засобах масової інформації (за узгодженням).

7. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 30.07.2019 року № 198-р «Про проведення дослідження рівня задоволеності замовників якістю надання послуг у виконавчих органах міської ради».

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря міської ради Сергія БОНДАРЧУКА.

 

Міський голова                                                                                   Людмила ДРОМАШКО


Додатки 1-2


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/11296/