НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти рішень міської ради
№ _ від 2020-01-22
Звіт міського голови про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Первомайської міської ради за 2019 рік

ПЕРВОМАЙСЬКА     МІСЬКА     РАДА
Миколаївської  області
____ сесія ____ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від _________________ №__
м. Первомайськ

Звіт міського голови про здійснення
державної регуляторної політики
виконавчими органами Первомайської
міської ради за 2019 рік

Відповідно до пункту 9 частини 1 статті 26, частини 6 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 38 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Звіт міського голови про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Первомайської міської ради за 2019 рік взяти до відома. (Додаток).

2. Відділу підприємницької діяльності управління економіки міської ради (Чорна) забезпечити оприлюднення Звіту міського голови про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Первомайської міської ради за 2019  шляхом опублікування в ПП РГ «Вісник Первомайська».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів.

Міський голова                                                                     Людмила ДРОМАШКО

Інна Чорна 4 32 62


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/11297/