НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Розпорядження міського голови
№ 16-р від 2020-01-24
Про створення позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії для медичного огляду громадян міста Первомайська у 2020 році (оприлюднено 24.01.2020 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від  24.01.2020  № 16-р           
      м.Первомайськ

 

Про  створення позаштатної постійно діючої
військово-лікарської комісії для медичного
огляду громадян  міста Первомайська у 2020 році

  

            Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу", Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", статті 2.10 наказу Міністра оборони України від 14.08.2008року № 402 "Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України", з метою проведення медичного огляду військовозобов'язаних, кандидатів для прийняття на військову службу за контрактом, з числа громадян призовного віку, військовозобов'язаних та жінок, кандидатів для прийняття на службу у військовому резерві Збройних Сил України, кандидатів для вступу у військові навчальні заклади Міністерства оборони України, студентів цивільних вищих навчальних закладів, які залучаються до військової підготовки за програмою офіцерів запасу, студентів випускних курсів цивільних вищих навчальних закладів, які атестуються на офіцерів запасу,  мешканців міста Первомайська,

 

ЗОБОВЯЗУЮ:

 

            1. Створити при Первомайському об'єднаному міському військовому комісаріаті позаштатну постійно діючу військово-лікарську комісію, з числа лікарів-спеціалістів, у складі:

                                                  Голова комісії:

 

 

 

 

БОВКУНЕНКО

 Галина

-  лікар-терапевт відділення медичних профілактичних оглядів комунального підприємства "Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги"

                                                  Секретар комісії:

ДРАГОМИРЕЦЬКА

Марина

- сестра медична комунального підприємства "Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги"

 

                                                  Члени комісії:

 

БОРОДІН

Сергій

- лікар-хірург комунального підприємства "Первомайський міський центр первинної медико- санітарної допомоги"

 

БУРДЕЙНИЙ

Василь

-  лікар-дерматовенеролог комунального підприємства  "Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги"

 

КІРПІЧНІКОВ

Олег        

-  лікар - офтальмолог консультативної поліклініки КНП "Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня"

 

ПЕТРОВА

Тетяна

- лікар-невропатолог комунального підприємства "Первомайський  міський центр первинної медико-санітарної допомоги"

 

ПОЛЯКОВ

Сергій

- лікар-отоларинголог  консультативної поліклініки КНП "Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня"

 

ПРИТИКОВСЬКА

Любов 

-  лікар зубний відділення медичних профілактичних оглядів комунального підприємства "Первомайський  міський центр первинної медико-санітарної допомоги"

 

ТКАЧЕНКО

Сергій  

- лікар-психіатр відділення медичних

профілактичних оглядів комунального підприємства "Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги"

            2. Медичний огляд громадян зазначених категорій проводити на призовній дільниці міста Первомайська та Первомайського району, згідно графіку визначеного військовим комісаріатом.

            3. Лікарям-спеціалістам медичної комісії при проведенні медичного огляду суворо дотримуватись вимог Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України, затвердженого наказом Міністра оборони України від 14.08.2008 року № 402. 

            4. Головному лікарю комунального підприємства "Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Тетяні ОБОЛЕНСЬКІЙ та головному лікарю КНП «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» Олегу ЧЕКРИЖОВУ:

            4.1. Виділити зазначених лікарів - спеціалістів, секретаря призовної комісії, а також працівників середнього медичного персоналу.

            4.2. Лікарів та середній медичний персонал, які беруть участь в роботі комісії по медичному огляду, звільнити від чергувань і обов’язків за місцем роботи.

            Відповідно до пункту 6 статті 43 Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу" за медичним персоналом на весь час виконання обов'язків у складі комісії зберігати займану посаду та середній заробіток за основним місцем роботи.

           4.3. Організувати проведення заняття із зазначеною категорією лікарів та медичного персоналу щодо вивчення вимог Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України, затвердженого наказом Міністра оборони України від 14.08.2008 року № 402 " Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України".

          5. Головному лікарю КНП «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» Олегу ЧЕКРИЖОВУ забезпечити термінове безкоштовне стаціонарне обстеження стану здоров’я, зазначених категорій громадян, які цього потребують, за направленням Первомайського об’єднаного міського військового комісаріату.

          6. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 10.01.2019 року №3-р «Про  створення позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії для медичного огляду громадян  міста Первомайська у 2019 році».

           7. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                Людмила  ДРОМАШКО


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/11313/