НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Рішення виконкому
№ 64 від 2020-02-14
Про відшкодування витрат збірній команді міста Первомайська з футболу за участь у Чемпіонаті України з футзалу серед юнацьких команд (U-13) в м. Гола Пристань (Херсонська область) (оприлюднено 17.02.2020 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від 14.02.2020  № 64
                       м.Первомайськ

                                                               

Про відшкодування витрат
збірній команді міста Первомайська
з футболу за участь у Чемпіонаті України
з футзалу серед юнацьких команд (U-13)
в м. Гола Пристань (Херсонська область)

 

       Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання «Міської комплексної Програми розвитку футболу в м. Первомайську на 2018-2022 роки», з метою популяризації футболу в місті, залучення дітей і підлітків до систематичних занять футболом і досягнення високих спортивних результатів футбольних команд у змаганнях різних рівнів, виконавчий комітет міської ради

 

 ВИРІШИВ:

       1. Відшкодувати витрати збірній команді міста Первомайська з футболу за участь у Чемпіонаті України з футзалу серед юнацьких команд (U-13) – Перша ліга сезону 2019-2020 рр. в м. Гола Пристань (Херсонська область) 13-16 січня 2020 року (додаток 1),  яка посіла п’яте місце.

      2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок «Міської комплексної Програми розвитку футболу в м.Первомайську на 2018-2022 роки», згідно з кошторисом витрат, пов’язаним з відшкодуванням витрат  збірній команді  міста Первомайська  з  футболу за участь у Чемпіонаті України з футзалу серед юнацьких команд (U-13) в м. Гола Пристань (Херсонська область)  (додаток 2).

       3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.


Міський голова                                                                    Людмила ДРОМАШКО

 

Додатки 1-2


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/11410/