НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Рішення виконкому
№ 244 від 2020-07-10
Про влаштування до КНП «Миколаївський обласний будинок дитини» Миколаївської обласної ради на повне державне утримання малолітнього ХХХХХХ ХХХХХХХ (оприлюднено 13.07.20)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від  10.07.2020    №244
м. Первомайськ  

Про влаштування до КНП
«Миколаївський обласний
будинок дитини» Миколаївської
обласної ради на повне державне
утримання малолітнього
ХХХХХХ ХХХХХХХ 

На виконання підпункту 4 пункту «б» частини 1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 1, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», підпунктів  3.1.1., 3.1.6. пункту  3.1. Типового положення про будинок дитини, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 18.05.1998 № 123, на підставі акту закладу охорони здоров'я та органу внутрішніх справ України про дитину, покинуту в пологовому будинку, іншому закладі охорони здоров'я від ХХ.ХХ.2020 р., враховуючи пропозиції комісії з питань захисту прав дитини (протокол № 8 від 26.06.2020 року), виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Влаштувати малолітнього ХХХХХ ХХХХХХ ХХХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХХХ р.н., дитину, позбавлену батьківського піклування, на повне державне утримання до комунального некомерційного підприємства «Миколаївський обласний будинок дитини» Миколаївської обласної ради терміном на 1 рік.

Термін: липень 2020 р.

2. Управлінню у справах дітей міської ради (Перкова) забезпечити підготовку пакету документів для тимчасового влаштування малолітньої дитини до КНП «Миколаївський обласний будинок дитини» Миколаївської обласної ради.

Термін: липень 2020 р.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО. 

 

Міський голова                                                                   Людмила ДРОМАШКО

 


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/12570/