НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Рішення виконкому
№ 376 від 2020-09-11
Про проведення осіннього місячника з благоустрою та санітарної очистки міста Первомайська (оприлюднено 15.09.2020 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від___11.09.2020____№__376_____
                      м.Первомайськ


Про проведення осіннього місячника з
благоустрою та санітарної очистки міста
Первомайська

 

           Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», підпунктів 7, 11 пункту «а» частини 1 статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 06 серпня 1998 року № 855/98 «Про День довкілля», розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 року № 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів», враховуючи лист Управління житлово-комунального господарства Миколаївської обласної державної адміністрації від 16.06.2020 року №777/01-02 «Про організацію проведення у вересні-жовтні 2020 року всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» та Дня благоустрою територій населених пунктів», рішення міської ради від 25.04.2019 року № 13 «Про затвердження Правил благоустрою території міста Первомайська», з метою приведення до належного санітарного стану території міста, у зв’язку з сезонним опаданням листя, упорядкування та поліпшення територій підприємств, організацій усіх форм власності, виконавчий комітет Первомайської міської ради


ВИРІШИВ:

1. Провести у місті Первомайську:

1.1 Осінній місячник з благоустрою і санітарної очистки міста з 12 жовтня до 13 листопада 2020 року в рамках щорічної акції «За чисте довкілля».

1.2 День благоустрою території міста 13 жовтня 2020 року в рамках щорічної акції «За чисте довкілля».

2. Затвердити склад робочої групи з організації проведення осіннього місячника з благоустрою і санітарної очистки міста Первомайська (додаток 1).

3. Затвердити план заходів щодо проведення осіннього місячника з благоустрою і санітарної очистки міста Первомайська (додаток 2).

4. Відділу підприємницької діяльності управління економіки міської ради (Чорна) довести до відома суб’єктів підприємницької діяльності, підприємств, установ та організацій усіх форм власності інформацію про необхідність забезпечення участі в проведенні робіт з благоустрою міста.

5. Апарату міської ради (Арачковська) організувати участь голів квартальних комітетів у проведенні осіннього місячника з благоустрою і санітарної очистки міста Первомайська.

6. Управлінню освіти міської ради (Остапенко) забезпечити проведення осіннього місячника з благоустрою і санітарної очистки в усіх навчальних закладах.

7. Комунальному некомерційному підприємству «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» (Чекрижов) забезпечити проведення осіннього місячника з благоустрою і санітарної очистки в усіх закладах охорони здоров’я міста.

8. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Троян):

8.1. Зобов’язати керівників комунальних підприємств міста та обслуговуючих житловий фонд: «Комунсервіс» (Музика), «Затишок» (Лисий),  «Флора» (Андрєєва), «Первомайськводоканал» (Онуфрієнко), ТОВ «Комунтехбудсервіс» (Пестов) (за узгодженням), ТОВ «Еталонсервіс» (Димидовський) ( за узгодженням), ФОП Горбенко (за узгодженням), ФОП Фролова (за узгодженням), ФОП Пестов (за узгодженням) спланувати необхідний перелік та обсяг робіт по прибиранню територій міста під час осіннього місячника з благоустрою і санітарної очистки. Надати до управління житлово-комунального господарства міської ради відповідні плани заходів та по закінченню осіннього місячника з благоустрою і санітарної очистки міста, звіт про їх виконання;

                                        Термін : до 12.10.2020 року (план заходів),

                                                        до 20.11.2020 року (звіт).

8.2. Звернутись до керівників підприємств та організацій щодо надання транспорту для вивезення сміття, зібраного під час проведення заходів з благоустрою і санітарної очистки міста;

                                        Термін : впродовж осіннього місячника.

8.3. Забезпечити координацію робіт по організації проведення осіннього місячника з благоустрою і санітарної очистки міста Первомайська.

                                        Термін: впродовж осіннього місячника.

9. Відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради (Шевчук):

9.1. Забезпечити публікацію інформації про проведення місячника на офіційному веб-сайті міста Первомайська та соціальних мережах;

                                        Термін : до 12.10.2020 року.

9.2. Висвітлити на офіційному веб-сайті міста Первомайська та соціальних мережах результати проведення осіннього місячника з благоустрою і санітарної очистки у місті Первомайську.

                                        Термін: до 20.11.2020 року.

10. Інформацію про виконання рішення надати першому заступнику міського голови Олександру КУКУРУЗІ.

                                        Термін: до 30.11.2020 року.

11. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Олександра КУКУРУЗУ.

 

Міський голова                                                                  Людмила ДРОМАШКО

 

Додатки 1-2


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/13146/