НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Рішення виконкому
№ 419 від 2020-09-16
Про підготовку та проведення святкових заходів з нагоди 344-ї річниці утворення міста Первомайська (оприлюднено 16.09.2020 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 16.09.2020   № 419
              м.Первомайськ

 

Про підготовку та проведення
святкових заходів з нагоди
344-ї річниці утворення
міста Первомайська

 

          Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 32, підпункту 3 пункту «б» частини 1 статті 38  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою збереження національно-культурних традицій, розвитку художніх промислів і ремесел, пропаганди досягнень в різних галузях міського господарства, вшанування людей праці, збереження позитивних традицій міста та відзначення на належному рівні Дня міста виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити:

1.1. Програму святкових заходів з нагоди Дня міста (додаток 1).

1.2. Заходи з підготовки  та проведення Дня міста  (додаток 2).

2. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок коштів, передбачених в міському бюджеті на Програми «Наше місто: його події, свята, трудові будні», «Первомайськ спортивний», управління соціального захисту населення міської ради та виконавчий комітет міської ради за рахунок коштів, передбачених в міському бюджеті на програму «Наше місто: його події, свята, трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов’язаних із проведенням заходів з нагоди Дня міста (додаток 3).

3. Відповідальним виконавцям за проведення заходів забезпечити дотримання протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 14.08.2020 року №287 «Про підготовку та проведення  святкових заходів з нагоди 344-ї річниці утворення міста Первомайська».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Міський голова                                                              Людмила ДРОМАШКО

 

Додатки 1-3


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/13152/