НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Рішення виконкому
№ 420 від 2020-09-16
Про визначення виконавця послуг з організації паркування транспортних засобів в м. Первомайськ (оприлюднено 16.09.2020 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від  16.09.2020  № 420
      м. Первомайськ

 

Про визначення виконавця послуг
з організації паркування транспортних
засобів в м. Первомайськ

 

          Відповідно до підпункту 4 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішення виконавчого комітету від 22.12.2014 року № 574 «Про затвердження Положення про проведення конкурсу з набуття права  на організацію паркування транспортних  засобів в м. Первомайськ в новій редакції» та згідно протоколу засідання конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій  та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу з набуття права на організацію паркування  транспортних засобів в м. Первомайськ від 15.09.2020 року,  виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1.Затвердити виконавцем послуг з організації паркування транспортних засобів в м. Первомайськ  фізичну особу – підприємця Колесніченко Світлану Михайлівну.

2. ФОП Колесніченко С.М. (за узгодженням) :

2.1.   для організації паркування транспортних засобів використовувати об’єкт користування для організації паркування транспортних засобів згідно рішення виконавчого комітету міської ради  від 14.08.2020 року № 313 «Про визначення об’єкту конкурсу з набуття права на організацію паркування транспортних засобів в м. Первомайськ»;

2.2. забезпечити перерахування збору за місця паркування транспортних засобів до міського бюджету відповідно до рішення Первомайської міської ради від 07.07.2017 року № 10 «Про встановлення збору за місця для паркування транспортних засобів» з визначеної 1048 м2 площі місць паркування за кожен день провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів у гривнях за 1 квадратний метр площі земельної ділянки, відведеної для організації та провадження такої діяльності у розмірі 0,02 відсотка мінімальної заробітної плати, установленої законом на 1 січня податкового (звітного) року з використанням коефіцієнту 0,9 в разі виконання частини шостої статті 30 Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» щодо безоплатного паркування транспортних засобів обсяг яких становить 10% загальної кількості місць паркування;

2.3. здійснювати організацію паркування транспортних засобів відповідно до вимог діючого законодавства у сфері паркування транспортних засобів.

3.Встановити вартість утримання одного місця паркування транспортних засобів за 1 годину в розмірі 12 гривень.

4.Встановити дні провадження діяльності з організації паркування транспортних засобів середу, п’ятницю та неділю з 7.00 до 13.00.

5. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 14.08.2020 року № 317 «Про визначення виконавця послуг з організації паркування транспортних засобів в м. Первомайськ».

6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Олександра КУКУРУЗУ.

 

Міський  голова                                                             Людмила ДРОМАШКО


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/13153/