НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Рішення виконкому
№ 1 від 2021-01-06
Про затвердження мережі закладів та установ освіти Первомайської міської ради (оприлюднено 12.01.2021 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від   06.01.2021       1
         м. Первомайськ

 

Про затвердження мережі
закладів та установ освіти
Первомайської  міської  ради

 

        На виконання   підпункту 1пункту «а» ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішень Первомайської міської ради Миколаївської області  від 10.12.2020 №2 «Про початок реорганізації Підгороднянської селищної ради, Чаусянської сільської ради, Кінецьпільської сільської ради та Кам’янобалківської сільської ради шляхом приєднання до Первомайської міської ради», від 23.12.2020 № 24 «Про  безоплатне передавання установ та майна закладів освіти Первомайського району зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Первомайського району до комунальної власності Первомайської територіальної громади», з метою приведення мережі  закладів та установ освіти Первомайської міської ради  у відповідність до чинного законодавства виконавчий комітет Первомайської міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити мережу закладів та установ освіти Первомайської  міської  ради (Додаток ).

2. Управлінню освіти Первомайської міської ради (Остапенко)  здійснити роботу з   оптимізації, удосконалення мережі закладів та установ освіти Первомайської міської ради  та приведення їх установчих документів  у відповідність до чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

  

Міський голова                                Олег ДЕМЧЕНКО


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/13807/