НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти рішень міської ради
№ _ від 2021-01-13
Про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, НКРЕКП щодо ситуації з підвищення тарифів на газ, послуги з розподілу природного газу та електроенергію

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 від  ___________      ___
      м. Первомайськ  
 

Про звернення до Президента України,
Кабінету Міністрів України,
Верховної Ради України, НКРЕКП
щодо ситуації з підвищення тарифів на газ,
послуги з розподілу природного газу та електроенергію

 

          Враховуючи соціальну напругу в громаді через значне підвищення тарифів на газ, послуги з розподілу природного газу, електроенергію та з метою недопущення ще  більшого невдоволення громадянського суспільства, керуючись статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

 

ВИРІШИЛА :

1. Затвердити звернення депутатів Первомайської міської ради Первомайського району Миколаївської області VIII скликання до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, НКРЕКП щодо ситуації з підвищення тарифів на газ, послуги з розподілу природного газу та електроенергію. (Додаток).

2. Загальному відділу апарату виконавчого комітету міської ради (Ягнюк) оформити та надіслати звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, НКРЕКП.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/13858/