НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти рішень міської ради
№ _ від 2021-01-13
Про затвердження Програми розвитку та збереження зелених насаджень Первомайської міської територіальної громади на 2021-2025 роки

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від ___________________ № ____
               м. Первомайськ


Про затвердження Програми розвитку
та збереження зелених насаджень
Первомайської міської територіальної громади
на 2021-2025 роки


        Керуючись пунктом 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 10, статтею 28 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», статтею 7 Закону України «Про захист рослин», статтею 6 Закону України «Про рослинний світ», пунктом 47, пунктом 77 Переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 вересня 1996 року за № 1147, Правилами утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затверджених наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10 квітня 2006 року № 105, з метою розвитку, збереження відновлення зелених насаджень, а також покращання зовнішньої привабливості місць загального користування міська рада


ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму розвитку та збереження зелених насаджень Первомайської міської територіальної громади на 2021-2025 роки (далі – Програма), що додається.

2. Передбачати начальнику управління житлово-комунального господарства міської ради Тетяні ТРОЯН кошти на фінансування заходів Програми, під час складання проєктів бюджету Первомайської міської територіальної громади, та забезпечувати їх цільове використання.

3. Враховувати начальнику фінансового управління міської ради Сергію ШУГУРОВУ потребу на фінансування Програми на бюджетний рік, при формуванні бюджету Первомайської міської територіальної громади.

4. Визнати таким що втратило чинність, рішення міської ради від 29 березня 2016 року № 2 «Про затвердження Програми розвитку та збереження зелених насаджень у місті Первомайську на 2016-2020 роки».

5. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово – комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження та благоустрою.

  

Міський голова                                                                                                                                  Олег ДЕМЧЕНКО

 

Ольга Шевцова 7 54 90


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/13870/