НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Рішення виконкому
№ 200 від 2021-05-28
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 12.01.2018 року № 17 «Про упорядкування розміщення засобів пересувної та об’єктів сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі в місті Первомайськ» (оприлюднено 28.05.2021 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 28.05.2021 року № 200
        м. Первомайськ


Про внесення змін до рішення виконавчого комітету
міської ради від 12.01.2018 року № 17 «Про
упорядкування розміщення засобів пересувної
та об’єктів сезонної дрібнороздрібної
торговельної мережі в місті Первомайськ»

 

        Керуючись підпунктом 1 пункту «а» та підпунктом 2  пункту «б»  статті 30  Закону України від 21.05.1997 року № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» у зв’язку зі зміною структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів, з метою приведення у відповідність Положення про розміщення засобів пересувної та об’єктів сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі в місті Первомайську виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до Додатку 1 рішення виконавчого комітету міської ради від 12.01.2018 року № 17 «Про упорядкування розміщення засобів пересувної та об’єктів сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі в місті Первомайськ» - Положення про розміщення засобів пересувної та об’єктів сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі в місті Первомайськ, виклавши пункти 3.3, 3.4 та 3.10 в наступній редакції:

«3.3. За наявності всіх документів, передбачених пунктом 3.1 даного Порядку, управління економічного розвитку територіальної громади міської ради протягом 25 робочих днів надає для підпису першому заступнику міського голови проєкт Договору щодо розміщення засобу пересувної / об’єкту сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі або відмови в укладанні зазначеного Договору.

3.4. Після зарахування на рахунок цільового фонду соціально-економічного розвитку міста 100% відповідної суми пайової участі за Договором щодо розміщення засобу пересувної/об’єкту сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі або надання суб’єктом господарювання копії Договору з підприємством, яке надає послуги з благоустрою на договірних умовах з управлінням житлово-комунального господарства міської ради, управління економічного розвитку територіальної громади міської ради передає Договір щодо розміщення засобу пересувної/об’єкту сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі до Центру надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради.

3.10. Управлінням економічного розвитку територіальної громади міської ради здійснюється контроль за:

3.10.1. повнотою та своєчасністю сплати пайової участі відповідно до умов укладених договорів щодо розміщення засобів пересувної / об’єктів сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі;

3.10.2. дотриманням діючого законодавства України при розміщені засобів пересувної та об’єктів сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі».  

2. Внести зміни до Додатку 2 рішення виконавчого комітету міської ради від 12.01.2018 року № 17 «Про упорядкування розміщення засобів пересувної та об’єктів сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі в місті Первомайськ» - Положення про організацію проведення конкурсу на право укладання Договору щодо розміщення засобу пересувної та об’єкту сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі, виклавши пункти 3.2.2 в наступній редакції:

«3.2.2. До складу конкурсного комітету входять посадові особи виконавчого комітету міської ради (управління містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради, управління економічного розвитку територіальної громади міської ради та управління житлово-комунального господарства міської ради), поліції, депутати міської ради та інші фахівці».

 3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                       Олег ДЕМЧЕНКО


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/14965/