НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Рішення міської ради
№ 34 від 2021-05-28
Про передавання в оперативне управління комплексу нежитлових будівель та необоротних активів по вул. Валерія Чкалова, 87 (оприлюднено 04.06.2021)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
13 СЕСІЯ     VІІІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від  28.05.2021 року    № 34
м. Первомайськ

Про   передавання    в   оперативне
управління  комплексу нежитлових
будівель та необоротних активів по
вул. Валерія Чкалова, 87

 

Відповідно до пункту 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 133, частини 1 статті 137 Господарського кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 року № 655 «Про затвердження Типового положення про притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі», постанови Кабінету Міністрів України від 21.04.2021 року  «Про затвердження Порядку та умов надання у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі», враховуючи лист Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Первомайська від 20.05.2021 року № 164 та з метою розміщення спеціалізованого формування «Притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі» при Первомайському центрі соціальних служб міської ради, міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Припинити за Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Первомайська (Грушанський) право оперативного управління на комплекс нежитлових будівель загальною площею 1201,7 м2 по вулиці Валерія Чкалова, 87 в місті Первомайськ Миколаївської області та необоротних активів, згідно додатку.

2. Передати Первомайському центру соціальних служб міста Первомайська (Крижановська) на праві оперативного управління комплекс нежитлових будівель загальною площею 1201,7 м2 по вулиці Валерія Чкалова, 87 в місті Первомайськ Миколаївської області та необоротні активи.

3. Здійснити приймання – передачу комплексу нежитлових будівель загальною площею 1201,7 м2 по вулиці Валерія Чкалова, 87 в місті Первомайськ Миколаївської області та необоротних активів в порядку, встановленому чинним законодавством України, шляхом складання відповідних актів приймання – передачі.

4. Первомайському центру соціальних служб міської ради (Крижановська) здійснити реєстрацію права оперативного управління у відділі державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, їх обтяжень, юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців апарату виконавчого комітету міської ради.

 5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово – комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища , взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозабезпечення  та благоустрою. 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток

 

 


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/15037/