НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти рішень міської ради
№ _ від 2021-06-09
Про затвердження Програми контролю за утриманням домашніх тварин та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на території Первомайської міської територіальної громади на 2021-2025 роки

Первомайська  міська  рада
Миколаївської  області
________ сесія  ________скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від __________2021 № ____
м. Первомайськ 

Про затвердження Програми контролю за утриманням домашніх тварин
та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами
на території Первомайської міської територіальної громади на 2021-2025 роки 

Керуючись пунктом 22 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР із змінами та доповненнями, Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» від 21.02.2006 року № 3447-ІV із змінами та доповненнями, з метою вирішення питання щодо регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами і врегулювання відносин у сфері утримання, поводження з домашніми та іншими тваринами на території Первомайської міської територіальної громади, міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Затвердити Програму контролю за утриманням домашніх тварин та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на території Первомайської міської територіальної громади на 2021-2025 роки   (далі – Програма), що додається.

2. Передбачати начальнику управління житлово-комунального господарства міської ради Тетяні ТРОЯН кошти на фінансування заходів Програми, під час складання проєктів бюджету Первомайської міської територіальної громади та забезпечувати їх цільове використання. 

3. Враховувати начальнику фінансового управління міської ради Сергію ШУГУРОВУ потребу на фінансування Програми на бюджетний рік при формуванні бюджету Первомайської міської територіальної громади. 

4. Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 29 жовтня 2013 року № 1 «Про затвердження Програми контролю за утриманням домашніх тварин та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у м. Первомайську на 2013-2018 роки».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження та благоустрою.

Міський голова                                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

 

 

 

 


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/15069/