НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти рішень міської ради
№ _ від 2021-06-10
Про безоплатну передачу майна з балансу управління містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради на баланс виконавчого комітету міської ради на праві оперативного управління

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  ______   сесія   ______   скликання

РІШЕННЯ

_______________№____
м. Первомайськ 

Про безоплатну передачу майна з балансу  управління містобудування,
архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради
на баланс виконавчого комітету  міської
ради на праві оперативного управління

Відповідно до статті 25, пунктів 30, 31 частини 1 статті 26, частини 5  статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, статті 133, частини 1 статті 137 Господарського Кодексу України від 16.01.2003 року № 436-IV, враховуючи службову управління містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань Первомайської міської ради від 04.06.2021 року                     № 212/04.04-24 щодо безоплатної передачі майна на баланс виконавчого комітету Первомайської міської ради на праві оперативного управління, міська  рада   

ВИРІШИЛА: 

        1. Передати безоплатно з балансу управління містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань Первомайської міської ради (Артем’єва) на баланс виконавчого комітету Первомайської міської ради (Данильченко) на праві оперативного управління майно, згідно додатку.        

         2. Управлінню містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань Первомайської міської ради (Артем’єва) зняти з балансу майно, зазначене в пункті 1, та внести відповідні зміни до бухгалтерського обліку.

        3. Виконавчому комітету Первомайської міської ради (Данильченко) забезпечити здійснення заходів, пов’язаних з прийманням-передачею зазначеного вище майна у порядку, передбаченому чинним законодавством України.

         4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО

 

 


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/15075/