НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти рішень міської ради
№ _ від 2021-06-10
Про включення атракціону «Дитяча залізниця» до Переліку першого типу та надання дозволу КП «Первомайський міський парк культури та відпочинку "Дружба народів"» на передачу його в оренду на умовах аукціону

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 ______   сесія   ______   скликання

РІШЕННЯ

_______________№___
м. Первомайськ

Про включення атракціону «Дитяча залізниця»
до Переліку першого типу та надання дозволу
КП  «Первомайський міський парк культури та
відпочинку "Дружба народів"» на передачу його
в оренду на умовах аукціону 

Відповідно до статті 25, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 року                     № 157-ІХ,  Постанови Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна» та                            від 12.08.2020 року № 820 «Про затвердження примірних договорів оренди державного майна», враховуючи звернення комунального підприємства Первомайської міської ради «Первомайський міський парк культури та відпочинку "Дружба народів"» від 18.05.2021 року № 24,  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Включити до Переліку Першого типу атракціон «Дитяча залізниця» загальною площею 25,8 кв.м., яке розташоване за адресою: по вул. Михайла Грушевського, 12 в місті Первомайськ, Миколаївської області та перебуває на балансі комунального підприємства Первомайської міської ради «Первомайський міський парк культури та відпочинку "Дружба народів"». 

2.  Надати дозвіл комунальному підприємству Первомайської міської ради «Первомайський міський парк культури та відпочинку "Дружба народів"» (балансоутримувач) на передачу в оренду, як орендодавцю, об’єкта  комунальної власності, зазначеного в пункті 1.

3. Комунальному підприємству Первомайської міської ради «Первомайський міський парк культури та відпочинку "Дружба народів"» опублікувати відповідне оголошення в електронній торговій системі, з послідуючим проведенням аукціону, за результатами якого укласти договір оренди з переможцем аукціону на умовах, що не суперечать чинному законодавству України.

4.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин  та планування територій.

Міський голова                              Олег ДЕМЧЕНКО

 

 

 


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/15084/