НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Рішення міської ради
№ 4 від 2021-07-09
Про затвердження проєктної документації по робочому проєкту «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Кам’яномостівській від кільця по вул. Одеська в місті Первомайськ Миколаївської області» (оприлюднено 13.07.2021 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   16 сесія                        
VIII скликання

                                                                                                                                                                               позачергова  

РІШЕННЯ

 від  09.07.2021 року    № 4
      м. Первомайськ

 

Про затвердження проєктної документації
по робочому проєкту «Капітальний ремонт
дорожнього покриття по вул. Кам’яномостівській
від кільця по вул. Одеська в місті Первомайськ
Миколаївської області»

 

                Керуючись статтею 25 Закону України від 21.05.1997 року № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560 «Про затвердження Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», на підставі позитивного експертного звіту щодо розгляду проєктної документації за робочим проєктом «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Кам’яномостівській від кільця по вул. Одеська в місті Первомайськ Миколаївської області» експертної організації ТОВ «Експертиза ЗО»  від 17 серпня 2020 року № 344-20Д, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити проєктну документацію по робочому проєкту  «Капітальний ремонт  дорожнього покриття  по вул.  Кам’яномостівській від  кільця по вул. Одеська в місті Первомайськ Миколаївської області» експертної організації ТОВ «Експертиза ЗО» від 17 серпня 2020 року № 344-20Д в сумі 4460,159 тисяч гривень, у тому числі: будівельні роботи 3530,176 тисяч гривень, інші витрати 929,983 тисяч гривень.                                                                                               

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово–комунального господарства, транспорту, надрокористування, екології, охорони навколишнього середовища, взаємодії з органами самоорганізації населення, енергозбереження та благоустрою.

 

Секретар міської ради                                                                         Михайло  МЕДВЕДЧУК


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/15344/