НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти регуляторних актів
№ _ від 2021-08-18
Про затвердження Положення про надання платних послуг комунальними, комунальними некомерційними підприємствами охорони здоров’я Первомайської міської ради

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від _____________ року № _____
      м. Первомайськ

 

Про затвердження Положення про надання
платних послуг комунальними, комунальними
некомерційними підприємствами охорони
здоров’я Первомайської міської ради

 

          Відповідно до статтей 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, постанови Кабінету Міністрів України від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах», Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» від 19 листопада 1992 року № 2801-XII, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Положення про надання платних послуг комунальними, комунальними некомерційними підприємствами охорони здоров’я Первомайської міської ради, що додається.

2. Визнати такими, що втратили чинність та зняти з контролю рішення міської ради від 30.04.2020 року № 18 «Про затвердження Положення про надання платних медичних послуг комунальним підприємством “Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги” Первомайської міської ради», від 26.12.2019 № 2 «Про затвердження Положення про надання платних медичних послуг комунальним некомерційним підприємством “Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня” Первомайської міської ради».

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності, материнства та дитинства.

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

 

Ірина Скулме 5 41 88

 

Базове відстеження

 

 

Аналіз регуляторного впливу


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/15595/