НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти рішень виконкому
№ _ від 2021-09-09
Про визначення переможця конкурсу на право укладання Договору щодо розміщення засобу пересувної/ об’єкту сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від ______________ № ____
        м. Первомайськ


Про визначення переможця конкурсу на право
укладання Договору щодо розміщення засобу пересувної/
об’єкту сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі

 

       Керуючись підпунктом 1 пункту «а» та підпунктом 2 пункту «б» статті 30 Закону України від 21.05.1997 року № 280/97-ВР  «Про місцеве самоврядування в Україні» (зі змінами та доповненнями), рішенням виконавчого комітету міської ради від 12.01.2018 року №17 «Про упорядкування розміщення засобів пересувної та об’єктів сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі в місті Первомайськ» та відповідно до протоколу №5 засідання конкурсного комітету щодо визначення переможця на право укладання Договору щодо розміщення засобу пересувної/об’єкту сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі від 09.09.2021 року виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Надати право укладання Договору щодо розміщення засобу пересувної/об’єктів сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі фізичній особі – підприємцю Шевчук Вікторії Володимирівні.

2. ФОП Шевчук Вікторії Володимирівні (за узгодженням) в п’ятиденний термін з дня отримання повідомлення про результати конкурсу:

2.1. Звернутись до відділу «Центр надання адміністративних послуг» апарату виконавчого комітету міської ради для подання документів з метою укладення з виконавчим комітетом Первомайської міської ради терміном від одного місяця до одного року Договору щодо розміщення засобу пересувної/об’єкту сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі.

 2.2. Укласти Договір про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів з комунальним підприємством міської ради «Комунсервіс».

 2.3. Забезпечити сплату пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою за використання торговельної площі згідно рішення виконавчого комітету міської ради від 12.01.2018 року № 17 «Про упорядкування розміщення засобів пересувної та об’єктів сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі в місті Первомайськ».

2.4. Здійснювати роздрібну торгівлю шляхом використання засобу пересувної торговельної мережі відповідно до вимог діючого законодавства України.

2.5. Виконувати рішення міської ради від 25.04.2019 року №13 «Про затвердження правил благоустрою території міста Первомайська» та від 25.07.2019 року №10 «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.04.2019 року №13 «Про затвердження правил благоустрою території міста Первомайська»».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.


Міський голова                                                                              Олег ДЕМЧЕНКО


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/15767/