НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти рішень виконкому
№ _ від 2021-10-13
Про утворення архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування та архітектури виконавчого комітету Первомайської міської ради та затвердження Положення про неї та її склад

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

 від _______________    № __
      м. Первомайськ


Про утворення архітектурно-містобудівної
ради при відділі містобудування та архітектури
виконавчого комітету Первомайської
міської ради та затвердження
Положення про неї та її склад

 

         Відповідно до частини 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР із змінами та доповненнями, статті 20 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 07.07.2011 № 108 “Про затвердження Типового положення про архітектурно-містобудівні ради», враховуючи рішення міської ради від 30.06.2021 № 2 «Про затвердження положень про відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Первомайської  міської ради, та управління комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради»,  у зв’язку із кадровими змінами, з метою забезпечення реалізації містобудівної політики Первомайської міської територіальної громади та вдосконалення розгляду проектно-планувальної документації, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Утворити архітектурно-містобудівну раду при відділі містобудування та архітектури виконавчого комітету Первомайської міської ради у складі згідно з додатком 1.

2. Затвердити Положення про архітектурно-містобудівну раду при відділі містобудування та архітектури виконавчого комітету Первомайської міської ради (додаток 2 ).

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 26.09.2008 № 710 «Про затвердження Положення про архітектурно-містобудівну раду при управлінні містобудування та архітектури Первомайської міської ради» та рішення виконавчого комітету міської ради від 14.12.2020 № 547 «Про затвердження нового складу архітектурно-містобудівної ради міста Первомайська».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника  міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО  .

 

Міський голова                                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО

 

Додатки


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/16060/