НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти рішень міської ради
№ _ від 2021-10-13
Про передачу в оренду об’єкту нерухомого майна, без проведення аукціону, та включення об’єкту нерухомого майна комунальної власності до Переліку другого типу

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

  ________________№____
      м. Первомайськ    

 

Про передачу в оренду об’єкту  нерухомого
майна,   без проведення аукціону,
та   включення об’єкту  нерухомого
майна комунальної власності
до Переліку другого типу

 

            Відповідно до статті 25, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 року № 157-IX зі змінами та доповненнями, враховуючи  Постанови Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», від 28.04.2021 року № 630 «Деякі питання розрахунку орендної плати за державне майно» та від 12.08.2020 року № 820 «Про затвердження примірних договорів оренди державного майна», з метою підвищення ефективності використання об’єктів комунальної власності, розглянувши звернення Первомайської Регіональної Спілки військових пенсіонерів від 19.08.2021 року № 5986/03.01-22 щодо передачі в оренду нежитлового приміщення, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1.   Передати Первомайській Регіональній Спілці військових пенсіонерів в оренду, без проведення аукціону, об’єкт нерухомого майна комунальної власності – нежитлове приміщення загальною площею 38,2 кв.м.  на першому поверсі  п’ятиповерхової будівлі, яка розташована за адресою: вул. Гвардійська,  3/80,  м. Первомайськ, Миколаївська область.

2.  Включити до Переліку другого типу об’єкт нерухомого майна комунальної власності, зазначений в  пункті 1 рішення.

3.  Надати дозвіл Управлінню комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради на укладення договору оренди нерухомого майна комунальної власності на об’єкт, зазначений в пункті 1 рішення, строком на 5 років у порядку, визначеному чинним законодавством.

4. Встановити орендну плату за користування майном згідно з чинним законодавством.

5. Управлінню комунальної власності та земельних відносин   Первомайської міської ради внести в електронну торгову систему інформацію про потенційний об’єкт оренди, зазначений в пункті 1 рішення, опублікувати інформацію щодо включення потенційного об’єкта оренди до Переліку другого типу,   розмістити оголошення про передачу майна в оренду та після укладення договору оренди опублікувати його  в  електронній торговій системі.

6.   Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин  та планування територій.

  

Міський голова                               Олег ДЕМЧЕНКО

 

Оксана Растєряєва, 7 52 99


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/16064/