НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти рішень міської ради
№ _ від 2021-10-23
Про надання повноважень міському голові на право підпису Договору

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 ________сесія _______ скликання

РІШЕННЯ

Від                                        

Про надання повноважень
міському голові на право підпису Договору  

Відповідно керуючись частиною другою статті 142 Конституції України, статтею 25 та підпунктами 14 та 16 пункту 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, з метою підвищення добробуту мешканців двох міст, поглиблення порозуміння та закріплення дружби, проведення обміну та співробітництва в області політики, економіки, культури, а також в інших областях громадського життя, міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Надати право підпису Договору про встановлення побратимських відносин та закріплення дружби  і співробітництва між містом Первомайськ, Миколаївська область, Україна та містом Хургада, Арабська Республіка Єгипет.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

Міський голова                                                                       Олег ДЕМЧЕНКО

 


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/16111/