НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти рішень виконкому
№ _ від 2021-10-26
Про відзначення Дня Гідності та Свободи в Первомайській міській територіальній громаді в 2021 році

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області 
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ 

РІШЕННЯ 

Від                                  
 м. Первомайськ

 


Про відзначення Дня Гідності та Свободи в
Первомайській міській територіальній громаді  в  2021 році

Відповідно до підпункту 3 пункту «б» частини 1 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року №280/97-ВР зі змінами та доповненнями, Указу Президента України від 13.11.2014 року №872/2014 «Про День Гідності та Свободи», постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), з метою належного відзначення в Первомайській міській територіальній громаді Дня Гідності та Свободи, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити заходи з підготовки та відзначення Дня Гідності та Свободи в Первомайській міській територіальній громаді  в  2021 році (додаток 1).

2. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати виконком міської ради за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті на Програму «Наша громада: її події, свята, трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов'язаних з підготовкою та проведенням заходів з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи в Первомайській міській територіальній громаді  в  2021 році.

3. Фінансово-господарському відділу апарату виконавчого комітету міської ради (ЛУЦЕНКО) оплатити вказані витрати згідно з кошторисом витрат, пов'язаних з організацією та проведенням заходів з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи в Первомайській міській територіальній громаді  в  2021 році (додаток 2).

4. Доручити керівникам управлінь, відділів, інших виконавчих органів міської ради забезпечити виконання затверджених заходів, про що поінформувати відділ прес-служби апарату виконавчого комітету міської ради до 23 листопада 2021 року.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради Михайла МЕДВЕДЧУКА. 

Міський голова                                                                        Олег ДЕМЧЕНКО

Додаток 1-2



Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/16122/