НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Розпорядження міського голови
№ 23-рк від 2022-01-11
Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування (оприлюднено 12.01.2022 р.)

 

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від__11.01.2022__ №_23-рк_

 

Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування

 

 

            Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» від 07.06.2001 року № 2493-III зі змінами та доповненнями, розпоряджень міського голови від 18.08.2021 року № 568-рк «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах Первомайської міської ради в новій редакції» та від 25.03.2021 року № 162-рк «Про затвердження Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах Первомайської міської ради»,

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста, бухгалтера фінансово-господарського відділу апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради.

2. Вимоги до конкурсантів на заміщення вакантної посади головного спеціаліста, бухгалтера фінансово-господарського відділу апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради:

2.1 громадянство України;

2.2 володіння державною мовою відповідно до рівня, який засвідчується документом про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни), або державним сертифікатом про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови;

2.3 вища освіта не нижче ступеня бакалавра в галузі знань управління та адміністрування за спеціальністю облік і оподаткування;

2.4 знання основних програм роботи на комп’ютері та сучасних технічних засобів і технологій обліково-обчислювальної роботи;

2.5 знання чинного законодавства, нормативних актів з питань регулювання господарської діяльності та ведення бухгалтерського обліку.

3. Затвердити перелік питань для перевірки знань з урахуванням специфіки функціональних повноважень головного спеціаліста, бухгалтера фінансово-господарського відділу апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради (додається).

4. Голові конкурсної комісії, першому заступнику міського голови Дмитру МАЛІШЕВСЬКОМУ забезпечити проведення конкурсного відбору згідно з вимогами чинного законодавства.

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                       Олег ДЕМЧЕНКО


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/16719/