НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти рішень міської ради
№ _ від 2022-01-13
Про внесення змін до рішення міської ради від 26.03.2020 року № 25 «Про розроблення детального плану території в межах вулиць Миколи Вінграновського та Набережна в м. Первомайську Миколаївської області»

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від                                

 

Про внесення змін до рішення міської ради
від 26.03.2020 року № 25 «Про розроблення
детального плану території в межах вулиць
Миколи Вінграновського та Набережна в

м. Первомайську Миколаївської області»

 

           Керуючись пунктом 42 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями; абзацом 2 частини 2 та частиною 3 статті 10, частиною 1 статті 16, статтею 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»; статтею 12 Закону України «Про основи містобудування», постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні», ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території»; наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», рішенням міської ради від 30.06.2021 № 2 «Про затвердження положень про відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Первомайської міської ради, та управління комунальної власності та земельних відносин Первомайської міської ради», враховуючи звернення товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-торгстрой», Первомайська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення міської ради від 26.03.2020 року № 25 «Про розроблення детального плану території в межах вулиць Миколи Вінграновського та Набережна в м. Первомайську Миколаївської області»:

1.1. пункт 2 викласти в такій редакції:

«Визначити:

1) замовником розроблення детального плану території виконавчий комітет Первомайської міської ради з залученням фінансових джерел організації, зацікавленої у розробці містобудівної документації;

2) відповідальним за забезпечення організації реєстрації, розгляду та врахування пропозицій (зауважень) громадськості у проєкті містобудівної документації - відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Первомайської міської ради.».

1.2. Пункт 4 викласти в такій редакції:

«Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Первомайської міської ради забезпечити організаційне оформлення вихідних даних на розробку детального плану території та розгляд проєктних матеріалів у порядку, визначеному чинним законодавством, за умови відповідного клопотання ТОВ «АТБ-торгстрой.».

1.3. Підпункт 3 пункту 5 викласти в такій редакції:

«3) після затвердження детального плану території, передати один примірник містобудівної документації до відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Первомайської міської ради.».

1.4. Пункт 6 викласти в такій редакції:

«Виконавчому комітету Первомайської міської ради оприлюднити рішення шляхом його опублікування в засобах масової інформації, а також розміщення на офіційному сайті міської ради у двотижневий строк з дня його реєстрації.».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.  

 

Міський голова                      Олег ДЕМЧЕНКО

 

Виконавець Лариса Корчевна 7 53 97


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/16726/