НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти регуляторних актів
№ _ від 2022-01-24
Про затвердження Умов та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від____________    № _________
         м. Первомайськ

                         

Про затвердження  Умов та Порядку
проведення конкурсу з перевезення
пасажирів на автобусних маршрутах
загального користування Первомайської
міської територіальної громади


             Керуючись підпунктом 2 пункту «б» статті 30, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями, Законами України «Про автомобільний транспорт» від 05.04.2001 року № 2344-ІІІ, «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 р. № 1160-ІV, постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року № 1081 «Про затвердження  Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті  загального користування» зі змінами та доповненнями, з метою створення конкурентного середовища у сфері перевезення пасажирів автомобільним транспортом, забезпечення прозорості та створення умов для підвищення ефективності проведення конкурсів, а також забезпечення потреб мешканців Первомайської міської територіальної громади в пасажирських перевезеннях, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Умови проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади (додаток 1).

2. Затвердити Порядок проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади (додаток 2).

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 09.07.2021 року № 260 «Про затвердження Умов та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Первомайської міської територіальної громади».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                       Олег ДЕМЧЕНКО

Додатки

 

Аналіз регуляторного впливу

Звіт про результати базового відстеження


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/16806/