НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти рішень міської ради
№ _ від 2022-05-17
Про уповноваження виконавчого комітету міської ради на прийняття, облік та розподіл гуманітарної допомоги

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від ________________ №_____               
        м. Первомайськ

 

Про уповноваження виконавчого
комітету міської ради на прийняття, облік
та розподіл гуманітарної допомоги

 

         Відповідно до статті 25, пункту 31 частини 1 статті 26, статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97 ВР  зі змінами та доповненнями, Закону України «Про гуманітарну допомогу» від 22.10.1999 року № 1192-ХІV,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Уповноважити на час воєнного стану та місяць після його закінчення виконавчий комітет міської ради приймати, обліковувати, зберігати активи, а саме: гуманітарну допомогу для подальшого розподілу та передачі з урахуванням потреб населення Первомайської міської територіальної громади, внутрішньо-переміщених осіб та соціальної підтримки територіальної оборони та військових частин.

2. Внести зміни до рішення міської ради від 03.12.2010 року № 2 « Про затвердження Положення про виконавчий комітет Первомайської міської ради», доповнивши абзац 15 підпункту б пункту 3.8 розділу 3 «Повноваження виконавчих органів міської ради» текстом такого змісту: «здійснює згідно із законодавством прийняття, облік та розподіл гуманітарної допомоги».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами  державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                         Олег ДЕМЧЕНКО

 

Тетяна ЗАРИЦЬКА 7 51 88


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/17245/