НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти рішень міської ради
№ _ від 2022-05-18
Про облік на балансі комунального підприємства «Затишок» неприватизованих квартир

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 від                  року   
        м.Первомайськ

 

Про облік на балансі комунального
підприємства  «Затишок» неприватизованих квартир

 

         Відповідно до пункту 31 статті 26, пункту 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року №280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, пункту 1 статті 7 Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», на виконання пункту 1.4 рішення міської ради від 26.08.2021 року № 7 «Про списання багатоквартирних будинків з балансу комунальних підприємств «Житло» та  «Житло-Плюс» Первомайської міської ради Миколаївської області»,  з метою створення умов для здійснення права громадян на вільний вибір способу задоволення потреб у житлі міська рада


ВИРІШИЛА:

1. Комунальному підприємству «Затишок» взяти на баланс квартири, які не перебувають у приватній власності та право державної чи комунальної власності на які не зареєстроване в житлових багатоквартирних будинках смт. Підгородна, відповідно до Переліку, зазначеного в додатку.

2. Встановити, що квартири, зазначенні в Переліку до цього рішення, приймаються на баланс комунального підприємства «Затишок» на праві оперативного управління.

3. Надати повноваження комунальному підприємству «Затишок» на укладення договорів найму жилих приміщень квартир, згідно з Переліком.

4. Комунальному підприємству «Затишок» , в разі приватизації квартир відповідно до чинного законодавства, проводити списання таких квартир з балансу.

5. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, кадастру, власності, приватизації, земельних відносин та планування територій.

 

Міський голова                                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/17247/