НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Рішення виконкому
№ 184 від 2022-06-17
Про проведення в Первомайській міській територіальній громаді Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні (оприлюднено 19.06.2022 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від   17.06.2022       184
         м.Первомайськ

  

Про проведення в Первомайській
міській територіальній громаді
Дня скорботи і вшанування пам’яті
жертв війни в Україні

 

        Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Указу Президента України від 17 листопада 2000 року № 1245/2000 «Про День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні» та  з метою вшанування подвигу народу в боротьбі за свободу і незалежність Вітчизни, поліпшення соціального захисту ветеранів війни, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ: 

 1. Затвердити план заходів по проведенню в Первомайській міській територіальній громаді Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні (додаток 1).

2.  Керівникам виконавчих органів міської ради, організацій, посадовим особам зазначеним у плані підготовки загальних заходів забезпечити їх виконання.

3. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління соціального захисту населення  міської ради з програми «Наша громада: її події, свята, трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням в Первомайській міській територіальній громаді Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні (додаток 2).

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

 

Міський голова                                                                          Олег ДЕМЧЕНКО

Додатки


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/17381/