НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Рішення виконкому
№ 252 від 2022-08-05
Про встановлення обмежень щодо торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі (оприлюднено 05.08.2022 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від 05.08.2022     252
        м. Первомайськ

 

Про встановлення обмежень
щодо торгівлі алкогольними напоями та
речовинами, виробленими на спиртовій основі

 

         Відповідно до підпункту 2 пункту б статті 30, статті 40, частини 1 статті 52, частини 6 статті 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97 ВР   зі змінами та доповненнями, враховуючи наказ начальника Миколаївської обласної військової адміністрації та командувача оперативного угрупування військ «Примор’я»  від 26.07.2022 року № 68/1 «Про деякі питання регулювання торгівлі сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, в умовах правового режиму воєнного стану у Миколаївській області», розпорядження Первомайської районної військової адміністрації від 24.03.2022 року № 66-р/в «Про заборону продажу алкогольних напоїв у Первомайському районі»зі змінами з метою забезпечення громадської безпеки та порядку на території Первомайської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради

 

 ВИРІШИВ:

1. У період дії воєнного стану заборонити на території Первомайської міської територіальної громади :

1.1. торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, включаючи пиво та слабоалкогольні напої щодня, за винятком часу з 9.00 до 19.00.

1.2. продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, включаючи пиво та слабоалкогольні напої: військовослужбовцям Збройних Сил України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, працівникам правоохоронних органів, особам, які мають зовнішні ознаки належності до будь-якого військового формування (наявність військової форми, озброєння, спецзасобів, тощо).

2. Відділу прес-служби апарату виконавчого комітету міської ради  через офіційний сайт Первомайської міської ради проінформувати населення Первомайської міської територіальної громади про встановлені обмеження щодо торгівлі алкогольними напоями і речовинами виробленими на спиртовій основі.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра  МАЛІШЕВСЬКОГО.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/17582/