НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти рішень міської ради
№ _ від 2022-08-10
Про внесення змін до рішення міської ради від 28.01.2021 року № 7 «Про помічника-консультанта депутата Первомайської міської ради»

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 

 від  ___________ року    № _
      м. Первомайськ

                                                        

Про внесення змін до рішення міської
ради від 28.01.2021 року № 7
«Про помічника-консультанта депутата
Первомайської міської ради»

 

        Відповідно до статті 291 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», керуючись пунктом 53 частини 1 статті 26, пунктом 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підвищення статусу депутата місцевої ради,  забезпечення якісного та своєчасного вирішення завдань і доручень, які покладаються на депутата законом та виборцями, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

1. Внести зміни  до рішення міської ради від 28.01.2021 року № 7 «Про помічника-консультанта депутата Первомайської міської ради»:

1.1. До пункту 1 рішення,  частину 5 статті 4 розділу II Додатку 1 «Положення про помічника-консультанта депутата Первомайської міської ради»  викласти в такій редакції:

«5. Посвідчення помічника-консультанта має єдиний зразок і видається за письмовою заявою депутата міської ради апаратом міської ради за підписом міського голови на строк, що встановлюється депутатом міської ради або на строк його повноважень».

1.2. До пункту 2 рішення:

- виклавши Додаток № 1 «Опис посвідчення помічника-консультанта депутата Первомайської міської ради» в новій редакції (Додаток 1)

- виклавши Додаток № 2 «Ескіз посвідчення помічника-консультанта депутата Первомайської міської ради (М 1:1)» в новій редакції (Додаток 2)

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

Міський голова                                                                                        ОЛЕГ ДЕМЧЕНКО

 

Додатки


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/17615/