НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Рішення міської ради
№ 33 від 2022-09-29
Про затвердження переліку об’єктів, в яких надавати місця для тимчасового перебування внутрішньо переміщеним особам в Первомайській міській територіальній громаді (оприлюднено 07.10.2022 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   34 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

 

 від  29.09.2022 року № 33
         м. Первомайськ

 

Про затвердження переліку об’єктів,
в яких надавати місця для тимчасового
перебування внутрішньо переміщеним
особам  в Первомайській міській
територіальній громаді

 

        Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, з метою визначення місць для тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб міська рада

 

ВИРІШИЛА:

        1.   Затвердити перелік об’єктів Первомайської міської територіальної громади, в яких надавати місця для тимчасового перебування внутрішньо переміщеним особам, які перемістились з тимчасово окупованої території України та районів проведення бойових дій з окупаційними військами російської федерації (додаток).

        2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров'я, освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності, материнства та дитинства.

 

Міський голова                                                                           Олег ДЕМЧЕНКО


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/17883/