НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Рішення міської ради
№ 1 від 2022-10-27
Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту «Громада, де зручно всім» на 2022 - 2025 роки, затвердженої рішенням міської ради від 26.05.2022 року № 1 (оприлюднено 04.11.2022 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
   35 сесія                        
VIII скликання
РІШЕННЯ

 

 від  27.10.2022 року № 1
      м. Первомайськ

 

Про внесення змін до Комплексної
програми соціального захисту
«Громада, де зручно всім»
на 2022 - 2025 роки,
затвердженої рішенням міської ради
від 26.05.2022 року № 1

 

       Відповідно до пункту 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, зі змінами та доповненнями, з метою активізації вирішення невідкладних питань, пов’язаних з організацією та проведенням поховання мешканця Первомайської міської територіальної громади, а також громадянина з числа внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих на території Первомайської міської територіальної громади, а саме: військовослужбовця, курсанта, бійця територіальної оборони або добровольця формування Первомайської міської територіальної громади, який загинув (помер) в період проведення бойових дій, пов’язаних із вторгненням окупаційних військ російської федерації, під час виконання службових обов’язків, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Комплексної програми соціального захисту «Громада, де зручно всім» на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням міської ради від 26.05.2022 року № 1, а саме в Додатку 32 «Порядок відшкодування витрат, пов’язаних з похованням військовослужбовця, курсанта, бійця територіальної оборони або добровольця формування Первомайської міської територіальної громади, який загинув (помер) в період проведення бойових дій, пов’язаних із вторгненням окупаційних військ Російської Федерації»:

1.1. пункт 4 доповнити підпунктом в такій редакції:

«4.7. Оплата товарів ритуальної атрибутики для проведення поховання підприємцям та підприємствам всіх форм власності  здійснюється на підставі договора, рахунка і накладної».

1.2. пункт 5 викласти у новій редакції:

5. Перелік ритуальних послуг та ритуальної атрибутики, надання яких підлягає відшкодуванню з місцевого бюджету:

№ з/п

Найменування

1

яма (копання, засипання)

2

хрест і табличка

3

труна

4

покривало у труну

5

катафалк

6

2 вінки

7

носії

8

автобус  (ще один автобус додатково за необхідності)

9

послуги по похованню померлого, надані робітниками ритуальної    служби

10

зрізані живі квіти

         2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира РЯБЧЕНКА.

        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров'я, освіти, науки, культури, молоді, спорту та туризму, соціального захисту, мови, прав національних меншин, гендерної рівності, материнства та дитинства.

 

Міський голова                                                                               Олег ДЕМЧЕНКО

 


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/18025/