НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Розпорядження міського голови
№ 14-р від 2023-01-16
Про виплату щомісячної матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Другої світової війни та учасникам бойових дій у роки війни з Японією (оприлюднено 20.01.2023 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від  16.01.2023     14-р
    м. Первомайськ

  

Про виплату щомісячної матеріальної допомоги
учасникам бойових дій у роки Другої світової війни
та учасникам бойових дій у роки війни з Японією

 

         Керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України від 21.05.1997 року № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Миколаївської обласної ради від  23.12.2020 року № 22 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2023 року включно» зі змінами, з метою посилення соціального захисту учасників бойових дій у роки Другої світової війни та у роки війни з Японією


ЗОБОВ’ЯЗУЮ :

1.   Затвердити список учасників бойових дій у роки Другої світової війни та учасників бойових дій у роки війни з Японією на виплату щомісячної матеріальної допомоги у січні  поточного  року (згідно з додатком).

2. Щомісячну матеріальну допомогу надавати на підставі довідок територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки про участь у бойових діях у роки Другої світової війни та у роки війни з Японією, а також учасникам бойових дій  у роки Другої світової війни та учасникам бойових дій у роки війни з Японією - копії посвідчення учасника бойових дій, інвалідам війни у роки Другої світової війни  та  у роки війни з Японією - копії посвідчення інваліда війни.

3. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління соціального захисту населення Первомайської міської ради в сумі

10 000 (десять тисяч) грн. на проведення виплати щомісячної матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Другої світової війни та учасникам бойових дій у роки війни з Японією.

4.  Управлінню соціального захисту населення міської ради (Колесніченко) оплатити вказані видатки.

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/18441/