НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Проекти регуляторних актів
№ _ від 2023-04-26
Про внесення змін до рішення міської ради від 30.06.2021 року № 1 «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» зі змінами

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 

 

від                               
      м. Первомайськ

 

Про внесення змін до рішення
міської ради від 30.06.2021 року № 1
«Про встановлення ставок та пільг
із сплати податку на нерухоме майно,
відмінне від земельної ділянки» зі змінами

         

              На підставі Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Постанови  Кабінету Міністрів України від 24.05.2017 року № 483 «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», статей  7, 10, 12, 14, 266 Податкового кодексу України, пункту 24 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року  № 280/97-ВР зі змінами та доповненнями,  міська рада

ВИРІШИЛА: 

               1. Внести зміни до рішення міської ради від 30.06.2021 року № 1 «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки»зі змінами, а саме:

               1.1. Внести зміни до додатку 2 «Перелік пільг для фізичних та юридичних осіб зі сплати податку на об’єкти житлової та нежитлової нерухомості», виключивши з переліку пільг для юридичних осіб пільгу комунальним підприємствам Первомайської міської ради  в розмірі100 відсотків суми податкового зобов’язання за рік.

              2. Рішення набирає чинності з 01 січня 2024 року.

              3. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВУ) направити копію цього рішення до Головного управління державної податкової служби у Миколаївській області (ПКУ 12.3.3) у десятиденний строк з дня прийняття рішення, але не пізніше 25 липня поточного року.

            4. Відділу інформаційних технологій та комп'ютерно-технічного забезпечення  апарату виконавчого комітету міської ради (ШЕЙКО)   забезпечити оприлюднення цього рішення в засобах масової інформації до (ПКУ 12.3) 15 липня поточного року та на офіційному сайті Первомайської міської ради http://www.pervomaisk.mk.ua/.    

            5. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови Дмитра МАЛІШЕВСЬКОГО.

            6. Контроль  за  виконанням  рішення  покласти  на   постійну  комісію міської ради з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, інформаційної і регуляторної політики та розвитку територій громади.

 

 Міський голова                                                                             Олег ДЕМЧЕНКО

 

Алла Нєдєлкова 7  52 34

 

ЗВІТ про базове відстеження результативності проекту регуляторного акта – рішення  міської ради

АНАЛІЗ регуляторного впливу до проєкту рішення Первомайської  міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 30.06.2021 року № 1 «Про встановлення ставок та пільг  із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» зі змінами

 


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/19078/