НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Розпорядження міського голови
№ 102-р від 2023-05-16
Про проведення виплати одноразової матеріальної допомоги громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, І категорії (оприлюднено 17.05.2023)

 

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

 

Р  О  З  П  О  Р  Я  Д  Ж  Е  Н  Н  Я

від  16.05.2023      102-р
м. Первомайськ

Про проведення виплати одноразової
матеріальної допомоги громадянам, які
постраждали внаслідок Чорнобильської
катастрофи, І категорії

Керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України від 21.05.1997 року №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» зі змінами та доповненнями, відповідно до рішення Миколаївської обласної ради від 23.12.2020 року №22 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2023 року включно», з метою посилення соціальної та матеріальної підтримки громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, в зв’язку з наданням додаткового фінансування 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ : 

1. Виплатити одноразову матеріальну допомогу громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, І категорії, за рахунок коштів передбачених з обласного бюджету: 

1.1. Діордієву Івану Івановичу, який мешкає по вул. ХХХХХХ, м.Первомайськ в сумі 3509,00 (три тисячі п’ятсот дев’ять) грн.

1.2. Солганюку Володимиру Сільвестровичу, який мешкає по вул. ХХХХХХ, м. Первомайськ в сумі 3509,00 (три тисячі п’ятсот дев’ять) грн.

2. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВУ) профінансувати управління соціального захисту населення Первомайської міської ради в сумі 7018,00 (сім тисяч вісімнадцять) грн. за рахунок коштів, передбачених обласним бюджетом місцевому бюджету на проведення виплати одноразової матеріальної допомоги громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, І категорії. 

3. Управлінню соціального захисту населення Первомайської міської ради (КОЛЕСНІЧЕНКО) виплатити одноразову матеріальну допомогу громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, І категорії.

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Міський голова                                                                  Олег ДЕМЧЕНКО

 

 

 

 

 


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/19220/