НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
Розпорядження міського голови
№ 50-р від 2024-03-11
Про надання щомісячної матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Другої світової війни (оприлюднено 15.03.2024 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від  __11.03.2024      50-р
      м. Первомайськ

 

Про надання щомісячної матеріальної допомоги
учасникам бойових дій у роки Другої світової війни

 

         Керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України від 21.05.1997 року №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», додатком 7 «Порядок фінансування субвенції з обласного бюджету для надання щомісячної матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Другої Світової війни» затвердженого розпорядженням начальника Миколаївської обласної військової адміністрації від 17.11.2023 року №492-р «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на 2024 – 2026 роки», з метою посилення соціального захисту учасників бойових дій у роки Другої світової війни


ЗОБОВ’ЯЗУЮ :

1. Надати щомісячну матеріальну допомогу учаснику бойових дій у роки Другої світової війни у березні поточного року за рахунок субвенції обласного бюджету Герасименку Василю Івановичу, який мешкає по вул. ХХХХХХХХ, м. Первомайськ, в сумі 5000 (п’ять тисяч) грн.

2. Щомісячну матеріальну допомогу надавати на підставі довідок територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки про участь у бойових діях у роки Другої світової війни, а також учасникам бойових дій у роки Другої світової війни - копії посвідчення учасника бойових дій, інвалідам війни у роки Другої світової війни - копії посвідчення інваліда війни.

3. Фінансовому управлінню міської ради (ШУГУРОВ) профінансувати управління соціального захисту населення Первомайської міської ради в сумі  5000 (п’ять тисяч) грн. на проведення виплати щомісячної матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Другої світової війни.

4. Управлінню соціального захисту населення міської ради (ПОЛІЩУК) оплатити вказані видатки.

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                            Олег ДЕМЧЕНКО


Постійна адреса сторінки: http://akts.pervomaisk.mk.ua/showdoc/21936/