НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 298 від 2019-06-14
Про відведення місць для розміщення друкованих матеріалів передвиборної агітації, пов’язаної з проведенням позачергових виборів народних депутатів Верховної Ради України 21 липня 2019 року (оприлюднено 14.06.2019 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від  14.06.2019  №298
м. Первомайськ

 

Про відведення місць для розміщення
друкованих матеріалів передвиборної
агітації, пов’язаної з проведенням
позачергових виборів народних
депутатів Верховної Ради України
21 липня 2019 року

 

На виконання частини 12 статті 107 Закону України «Про вибори народних депутатів України», керуючись статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указом Президента України від 21 травня 2019 року №303/2019 “Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів”, з метою забезпечення проведення передвиборної агітації в місті Первомайську, виконавчий комітет Первомайської міської ради


ВИРІШИВ:

1. Визначити місця для розміщення друкованих матеріалів передвиборної агітації позачергових виборів народних депутатів Верховної Ради України, призначених на 21 липня 2019 року. (перелік додається).

2. Розміщення матеріалів передвиборної агітації на невстановлених для цього місцях (фасади житлових і громадських споруд, павільйони, скляні стіни будівель і споруд, опори вуличного освітлення, дерева, рекламно-інформаційні стенди, призначені для інших цілей, тощо), забороняється.

3. Первомайському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області (Гарастюку), управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Троян), управлінню містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради (Гринчаку) вжити заходів щодо своєчасного виявлення осіб, які порушуватимуть викладені вимоги даного рішення та притягнення їх до відповідальності згідно чинного законодавства.

4. Відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради (Шевчук) довести до відома мешканців міста через оприлюднення на офіційному сайті міста.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Кукурузу О.В.

 

Міський голова                                                                                           Л. Г. Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024