НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 249 від 2019-06-14
Про проведення в місті Первомайську Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні (оприлюднено 14.06.19)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від  14.06.2019  №249

 

Про проведення в місті Первомайську
Дня скорботи і вшанування пам’яті
жертв війни в Україні

 

        Відповідно до статті 40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”,на виконання Указу Президента України від 17 листопада 2000 року № 1245/2000 „Про День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні” та  з метою вшанування подвигу народу в боротьбі за свободу і незалежність Вітчизни, поліпшення соціального захисту ветеранів війни, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

       1. 21 червня 2019 року о 10.00 год. провести в м. Первомайську мітинг та церемонію покладання квітів у Меморіальному комплексі «Сквер Перемоги» до  Братської могили радянських воїнів (105 чоловік) та підпільників, які діяли на території Первомайщини в роки Великої Вітчизняної війни (16 чоловік), вул.. Михайла Грушевського, Сквер Перемоги з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

      2. Затвердити план заходів по проведенню в м.Первомайську  Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні (додаток 1).

      3. Фінансовому управлінню міської ради (Шугурову) профінансувати управління соціального захисту населення міської ради, за рахунок коштів, передбачених в місцевому бюджеті на Програму „Наше місто: його події, свята, трудові будні” згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням в місті Первомайську Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні (додаток 2).

     4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Колесніченко О.А.

             

     

   Міський голова                      Л.Г. Дромашко      

Додаток 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024