НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 295 від 2019-06-14
Про затвердження плану заходів на 2019 рік з реалізації в місті Первомайську Стратегії подолання бідності (оприлюднено 14.06.2019 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 від  14.06.2019  №295
м. Первомайськ

 

Про затвердження плану заходів
на 2019 рік з реалізації в
місті Первомайську Стратегії
подолання бідності

 

Відповідно до статті 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою забезпечення виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 лютого 2019 року № 86-р “Про затвердження плану заходів на 2019 рік з реалізації Стратегії подолання бідності”, розпорядження голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 02.05.2019 року № 141-р “Про затвердження плану заходів на 2019 рік з реалізації у Миколаївській області Стратегії подолання бідності”, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити план заходів на 2019 рік з реалізації в місті Первомайську Стратегії подолання бідності (далі – заходи) згідно додатку.

2. Доручити управлінню соціального захисту населення міської ради (Колесніченко),  управлінню освіти міської ради (Остапенко), Первомайському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Крижановській), управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Троян), Первомайському міському центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів (Зимній), Територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Первомайськ (Грушанському), благодійній організації «Миколаївський Благодійний фонд «Здорова нація» (Бабич, за узгодженням), Первомайській міськрайонній філії Миколаївського обласного центру зайнятості (Дудченку, за узгодженням), Первомайському відділу поліції Головного Управління Національної поліції в  Миколаївській області (Гарастюку, за узгодженням), комунальному підприємству «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради (Оболенській), КНП «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» (Чекрижову), управлінню  у  справах  дітей  міської  ради (Перковій), відділу комунальної власності і земельних відносин управління містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради (Корнацькій), управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (Олішевській), відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради (Шевчук), забезпечити виконання заходів та інформувати про хід виконання управління соціального захисту населення міської ради щокварталу до 1 числа наступного місяця.

3. Управлінню соціального захисту населення міської ради (Колесніченко) забезпечувати узагальнення наданих матеріалів та надавати інформацію Департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації щокварталу до 5 числа наступного місяця.

4. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 08.06.2018 року № 294  «Про затвердження плану заходів на 2018 рік з реалізації у м.Первомайську Стратегії подолання бідності».

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради             Колесніченко О.А.

 

Міський голова                                                                              Л.Г. Дромашко

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024