НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2019-06-19
Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів загального користування в м. Первомайськ

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
виконавчий комітет

РІШЕННЯ

від ___________________________    № _____
м. Первомайськ

Про затвердження мережі міських автобусних
маршрутів загального користування в м. Первомайськ

Відповідно до підпункту 10  пункту а статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  статті 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», рішення виконавчого комітету міської ради від 14.06.2019 року № 253 «Про затвердження переліку автобусних зупинок громадського транспорту в місті Первомайську» з метою покращення транспортного обслуговування мешканців  м. Первомайськ,  виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити мережу міських автобусних маршрутів загального користування в м. Первомайськ для перевезення пасажирів на міському автомобільному транспорті  у звичайному режимі руху (додаток 1).

2. Затвердити мережу міських автобусних маршрутів загального користування в      м. Первомайськ для перевезення пасажирів на міському автомобільному транспорті  у режимі руху маршрутного таксі (додаток 2).

3.  Визнати  таким,  що  втратило  чинність  рішення  виконавчого  комітету  міської  ради від 13.10.2016 року №519 «Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів загального користування в місті Первомайськ».

4. Бухгалтеру комунального підприємства Первомайської міської ради «Управління пасажирських перевезень» (Слюсаренко) довести дане рішення до відома перевізників юридичних та фізичних осіб – підприємців, що здійснюють перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування в м. Первомайськ.

5. Контроль  за  виконанням  даного рішення покласти на першого заступника  міського  голови Кукурузу О.В.

Міський голова                                                                             Л.Г. Дромашко

Додатки 1-2

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024