НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2019-07-04
Про внесення змін до рішення міської ради від 17.12.2015 року №4 «Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини на період до 2020 року в м. Первомайську»

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської  області

__ СЕСІЯ                      __  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від __________року 

м. Первомайськ

 Про  внесення змін до рішення міської ради
від 17.12.2015 року №4 «Про затвердження
Програми розвитку первинної медико-санітарної
допомоги на засадах сімейної медицини
на період до 2020 року в м. Первомайську»

 На підставі пункту 22 частини першої статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», Бюджетного кодексу України, з метою забезпечення ефективного функціонування комунального підприємства «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради, міська рада

 ВИРІШИЛА:

 Внести зміни в додаток 2 до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини на період до 2020 року в м.Первомайську, затвердженої рішенням міської ради від 17.12.2015 року №4, замінивши назву відповідального виконавця «Фінансове управління Первомайської міської ради» на «Виконавчий комітет Первомайської міської ради».

 Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради.

 Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань духовності, освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту, соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

 Міський голова                                                                                                                                           Л.Г. Дромашко

 Письменюк
 3 11 55


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024