НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 181-р від 2019-07-05
Про забезпечення пожежної та техногенної безпеки приміщень окружної виборчої комісії 132 виборчого округу, виборчих дільниць та приміщень для голосування під час підготовки та проведення позачергових виборів до Верховної Ради України у 2019 році в місті Первомайську (оприлюднено 05.07.19)

У К Р А Ї Н А
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

 Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

  від 02.07.2019 №181-р

 м. Первомайськ

 Про забезпечення пожежної та
техногенної безпеки приміщень
окружної виборчої комісії 132
виборчого округу, виборчих
дільниць та приміщень для
голосування під час підготовки
та проведення позачергових
виборів до Верховної Ради
України у 2019 році в місті
Первомайську

             Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Правил пожежної безпеки в Україні, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 30.12.2014 року №1417 «Про затвердження Правил пожежної безпеки в Україні», Правил техногенної безпеки, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 05.11.2018 року №879 «Про затвердження Правил техногенної безпеки», доручення заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 04.06.2019 року №2813/0/05-61/3-19 щодо  забезпечення пожежної та техногенної безпеки на об’єктах, задіяних у період проведення передвиборчої кампанії та позачергових виборів до Верховної Ради України, та з метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки   приміщень окружної виборчої комісії 132 виборчого округу, приміщень дільничних виборчих комісій та приміщень для голосування в місті Первомайську:

 1. Затвердити заходи щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки приміщення окружної виборчої комісії 132 виборчого округу та приміщень виборчих дільниць під час підготовки та проведення позачергових виборів до Верховної Ради України в місті Первомайську (додаток 1).

 2. Затвердити склад комісії по обстеженню протипожежного стану та стану техногенної безпеки приміщення окружної виборчої комісії 132 виборчого округу та приміщень виборчих дільниць під час підготовки та проведення позачергових виборів до Верховної Ради України в місті Первомайську (додаток 2).

 3. Покласти відповідальність за забезпечення первинними засобами пожежогасіння приміщення окружної виборчої комісії 132 виборчого округу, приміщень виборчих дільниць на керівників суб'єктів господарювання, установ та організацій комунальної форми власності, суб'єктів господарювання, установ та організацій інших (за узгодженням) форм власності та приватних осіб (за узгодженням), в будівлях яких розміщені вищенаведені приміщення, та на осіб, закріплених за виборчими дільницями міста Первомайська розпорядженням міського голови від 25.06.2019 року №33-ра «Про затвердження списку відповідальних осіб, закріплених за виборчими дільницями міста Первомайська».

Термін: постійно до завершення виборів.

 4. Покласти відповідальність за дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки в будівлях, в яких розміщені приміщення окружної виборчої комісії 132 виборчого округу, приміщень виборчих дільниць на керівників суб'єктів господарювання, установ та організацій комунальної форми власності, керівників суб'єктів господарювання, установ та організацій інших (за узгодженням) форм власності та приватних осіб-власників будівель (за узгодженням), а за дотримання цих вимог в самих приміщеннях-на голів відповідних виборчих комісій (за узгодженням).

Термін: постійно до завершення виборів.

 5. Відповідальним особам, закріпленим за виборчими дільницями міста Первомайська розпорядженням міського голови від 25.06.2019 року №33-ра «Про затвердження списку відповідальних осіб, закріплених за виборчими дільницями міста Первомайська», довести дане розпорядження до відома голови окружної виборчої комісії 132 виборчого округу та голів виборчих дільниць міста Первомайська під розпис.

 Термін: до 10 липня 2019 року.

 6. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 11.03.2019 №72-р «Про забезпечення пожежної та техногенної безпеки приміщень окружної виборчої комісії 132 виборчого округу, виборчих дільниць та приміщень для голосування під час підготовки та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року в місті Первомайську».

 7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Колесніченко О.А.

   

 Міський голова                                                                                  Л.Г.Дромашко

Додаток 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024